top of page

Trainingsoverzicht

Industrial Safety 133.JPG

ATEX 001
BASISMODULE

Deze training is geschikt voor operationele medewerkers, die in gevarenzones werkzaamheden moeten verrichten


 

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 143.JPG

ATEX MANAGEMENTTRAINING

Deze ATEX managementtraining is speciaal bedoeld voor managers en (direct)leidinggevenden, die werken in of bij een bedrijf waar explosiegevaarlijke zones zijn gedefinieerd.
 

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 127.JPG

ATEX WERKTUIGBOUW INSPECTIE

Deze ATEX5 W-Inspectie en onderhoud training is speciaal bedoeld voor werktuigbouwkundige medewerkers, die inspectie en onderhoud moeten kunnen uitvoeren of aansturen
 

Prijs op aanvraag

IMG_20181012_144335.jpg

PGS15 CURSUS OPSLAG GEVAARLIJKE STOFFEN

Deze PGS15 Opslag verpakte gevaarlijke stoffen training is speciaal bedoeld voor productiemedewerkers en direct leidinggevenden die werken in een opslag van verpakte gevaarlijke stoffen.

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 87.JPG

BASISTRAINING MACHINEVEILIGHEID

Deze training is speciaal bedoeld voor managers, (direct) leidinggevenden en technici, die werken in of bij een bedrijf met machines.

Prijs op aanvraag

Modern Laptop

ATEX AWARENESS
E-LEARNING

ATEX Awareness e-learning is speciaal bedoeld voor werknemers die niet dagelijks met explosieveiligheid (ATEX) te maken krijgen.


 

 

€149,-

Industrial Safety 108.JPG

ATEX 002/009 ONTWERPTRAINING

Deze ATEX Ontwerptraining is speciaal bedoeld voor engineers en technische medewerkers die de inzet van ATEX-apparatuur in installaties bepalen


 

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 89.JPG

ATEX 003/006 MONTAGE EN TESTEN

Deze ATEX Reparatie en montagetraining is speciaal bedoeld voor elektrotechnische medewerkers, die reparaties en montage moeten kunnen uitvoeren van Ex-materieel.
 

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 86.JPG

BASISTRAINING WERKEN MET CHEMICALIËN

Deze Basistraining Werken met chemicaliën is speciaal bedoeld voor productiemedewerkers, inbedrijfstellers en monteurs, die werken met chemicaliën.

 

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 105.JPG

ATEX PRAKTIJKGERICHTE BASISTRAINING

Deze ATEX Praktijkgerichte Basistraining is speciaal bedoeld voor werknemers die met explosieveiligheid (ATEX) te maken krijgen en werken in of bij een bedrijf waar explosiegevaarlijke zones zijn gedefinieerd.


Prijs op aanvraag

Industrial Safety 128.JPG

ATEX 004/006/007/008 ELEKTRISCHE INSPECTIE- EN ONDERHOUD-TRAINING

 

Deze ATEX Elektrische Inspectie- en onderhoud-training is speciaal bedoeld voor elektrotechnische medewerkers, die inspectie en onderhoud moeten kunnen uitvoeren of aansturen.

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 82.JPG

FLENSMANAGEMENT-TRAINING 

Deze flensmanagement-training is speciaal bedoeld voor engineers, werkvoorbereiders en monteurs werktuigbouw die de keuze van materiaalcomponenten bepalen of flenzen monteren.

Prijs op aanvraag

Industrial Safety 85.JPG

PGS-31 Bovengrondse opslag van gevaarlijke stoffen

Deze training is speciaal bedoeld voor managers, (direct)leidinggevenden en technici, die werken in of bij een bedrijf waar opslagtanks voor gevaarlijke stoffen aanwezig zijn.

Prijs op aanvraag

bottom of page