Trainingsoverzicht

ATEX VOOR FABRIKANTEN

Deze ATEX voor fabrikanten training is speciaal bedoeld voor Quality Assurance (QA) Manager of ontwikkelaars, die explosieveilige producten begeleiden in een ATEX certificatietraject. 

€649,-

ATEX Awareness e-learning is speciaal bedoeld voor werknemers die niet dagelijks met explosieveiligheid (ATEX) te maken krijgen.

 

€149,-

Deze ATEX Ontwerptraining is speciaal bedoeld voor engineers en technische medewerkers die de inzet van ATEX-apparatuur in installaties bepalen

€489,-

Deze ATEX Reparatie en montagetraining is speciaal bedoeld voor elektrotechnische medewerkers, die reparaties en montage moeten kunnen uitvoeren van Ex-materieel.

€629,-

Deze Processchema Risico-Inventarisatie & Evaluatie (PRI&E) training is speciaal bedoeld voor engineers, projectleiders en verkopers van opslaginstallaties.

€375,-

U&D Industrial Safety biedt ook losse IECEx 05 losse examens aan in nauwe samenwerking met het onafhankelijk Instituut voor Beroepsexamens (IBEX)
 

  

Deze ATEX Praktijkgerichte Basistraining is speciaal bedoeld voor werknemers die met explosieveiligheid (ATEX) te maken krijgen en werken in of bij een bedrijf waar explosiegevaarlijke zones zijn gedefinieerd.

€229,-

Deze ATEX Elektrische Inspectie- en onderhoud-training is speciaal bedoeld voor elektrotechnische medewerkers, die inspectie en onderhoud moeten kunnen uitvoeren of aansturen.

€889,-

Deze flensmanagement-training is speciaal bedoeld voor engineers, werkvoorbereiders en monteurs werktuigbouw die de keuze van materiaalcomponenten bepalen of flenzen monteren.

€275,-

Deze Basistraining Werken met chemicaliën is speciaal bedoeld voor productiemedewerkers, inbedrijfstellers en monteurs, die werken met chemicaliën.

€275,-

Deze training is geschikt voor operationele medewerkers, die in gevarenzones werkzaamheden moeten verrichten

€810,-

Deze ATEX managementtraining is speciaal bedoeld voor managers en (direct)leidinggevenden, die werken in of bij een bedrijf waar explosiegevaarlijke zones zijn gedefinieerd.

€289,-

Deze ATEX5 W-Inspectie en onderhoud training is speciaal bedoeld voor werktuigbouwkundige medewerkers, die inspectie en onderhoud moeten kunnen uitvoeren of aansturen.

€349,-

Deze PGS15 Opslag verpakte gevaarlijke stoffen training is speciaal bedoeld voor productiemedewerkers en direct leidinggevenden die werken in een opslag van verpakte gevaarlijke stoffen.

€275,-

Adres hoofdvestiging:
Glinthaar 35
8148 RL Lemele

Adres nevenvestiging:
Albaweg 50
7364 CD Lieren

René Ubbink: 06 – 4638 6655
Rolf van Dijk: 06 – 2001 9942

E-mail: info@ud-industrialsafety.nl

KvK nr: 71632166
btw  nr: NL858790221B01